Intrebari si raspunsuri

Cum pot deveni autor Aramis?

Va rugam sa cititi sectiunea Blog Aramis.

Cum pot lua legatura cu un autor al Editurii Aramis?

Va adresati secretarului general al Editurii Aramis.Va atentionam insa ca datele de contact ale unui autor va vor fi comunicate dupa ce obtinem acordul autorului in cauza!

As vrea sa reproduc fragmente dintr-o carte a Editurii Aramis intr-un ziar/revista/site web. Cum procedez?

Adresati o cerere scrisa in acest sens redactorului – sef al editurii.

Doresc sa vand carti ale Editurii Aramis. Cui ma adresez?

In acest scop contactati departamentul Difuzare al editurii, de unde veti primi toate indrumarile necesare: departament desfacere, tel 021 461 08 09/ interior 130, e-mail desfacere@edituraaramis.ro

Doresc sa ma alatur echipei Editurii Aramis (full-time/colaborator). Ce trebuie sa fac?

Pentru aceasta contactati secretarul general al editurii, caruia ii veti inmana o scrisoare in care sa va exprimati clar intentiile dumneavoastra. Veti atasa scrisorii si un CV.

Scrisoarea de intentie si CV-ul pot fi trimise pe mail la office@edituraaramis.ro, prin fax sau pot fi aduse personal la editura.

Cum aflu care sunt cele mai recente aparitii Aramis?

Abonati-va la newsletter sau vizitati site-ul www.edituraaramis.ro.

Ce trebuie sa fac daca exista titluri pe care as dori sa vi le propun spre a fi publicate?

Contactati secretarul general al editurii, in scris sau telefonic.

Daca o faceti in scris, mentionati clar subiectul cartii, grupa de varsta careia ii este adresata, in ce masura lucrarea este originala si, foarte important, datele dumneavoastra de contact si cele privitoare la experienta ca autor si cea profesionala.

Daca o veti face telefonic, secretarul general al editurii va va stabili o intalnire in editura, pentru ca dumneavoastra sa va puteti prezenta proiectul.

Cititi si sectiunea Blog Aramis. Oricum, propunerile dumneavoastra trebuie aduse la cunostinta redactorului – sef al editurii, care va va da toate indrumarile de care aveti nevoie.

whatsapp