logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Reduceri Autori Despre livrare Contact Hartă site
planificari-2.jpg

planificari_gr.jpg

reduceri.jpg

livrare-gratuita99lei.jpg

Categorii

Literatura pentru copii / Literatura universala

Shai si Emmie joaca intr-un musical!

Shai si Emmie joaca intr-un musical!
Autor: Quvenzhane Wallis, Nancy Ohlin
ISBN: 978-606-009-016-8
Cod Aramis: A1515
Editura: Editura Aramis
Anul: 2018
Pagini: 122
Format: 155x210
Categoria: Literatura universala
Disponibilitate: - in stoc
Preţ:
24,99  lei 14,99  lei
Oferta este valabilă până la 30.11.2021
adauga in cos
Când Shai Williams, cea mai bună elevă din clasa a treia la actorie, pierde rolul principal din celebrul musical de la sfârșitul anului totul se duce de râpă. Și, colac peste pupăză, Shai primește sarcina de a o ajuta să-și intre mai bine în pielea personajului pe cea care i-a furat rolul – noua lor colegă.

Acesta este sfârșitul lumii lui Shai. Mai ales că treaba asta cu ajutatul noii venite nu e un lucru foarte ușor. Crezi că e ușor să-i dai lecții de actorie unei fete care tocmai s-a întors de la Hollywood?

Intră și tu în lumina reflectoarelor și descoperă cum răbdarea și dăruirea pot schimba un simplu rol într-un spectacol de prietenie.

Shai și Emmie joacă într-un musical! este prima carte a lui Quvenzhané Wallis, o actriță nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul ei din filmul de debut, Tărâmul viselor. La scurtă vreme după această nominalizare, tânăra actriță a primit Globul de Aur pentru interpretarea din filmul Annie. A jucat în mai multe filme, printre care 12 ani de sclavie, Profetul, Totul despre tata. Locuiește împreună cu familia ei în Louisiana.


Nancy Ohlin a scris peste o sută de cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Locuiește în Ithaca, New York, împreună cu familia (care este formată dintr-un profesor, un student la Școala Juilliard, un viitor veterinar-supererou-scriitor și o mulțime de animale de companie).

Înainte de a pleca la Institutul Pratt din New York, unde a obținut un certificat de maestru în ilustrație, Sharee Miller a crescut pe insula Saint Thomas. Deși a rămas în New York, în ilustrațiile ei încă se văd influențele cromatice ale insulei unde a copilărit.

Titluri de aceiaşi autori

Shai si Emmie danseaza la un concurs
Shai si Emmie danseaza la un concurs
24,99  lei 14,99  lei

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza
© 2006 - 2021 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...